Головна » Статті » Рецепти

Голландський салат з оселедцем
Смачна закуска, варіант подачі оселедця. Необхідні продукти: 1 велика жирна оселедець, 10 перепелиних яєць
1 пучок листового салату (або взяти салатний "мікс"), 1 пучок молодої зеленої цибулі, 100 г твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, 1 лимон, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: з оселедця зняти шкіру, ретельно видалити всі кістки, отримане філе розрізати на невеликі шматочки. Вичавити сік з лимона.
Зварити круто перепелині яйця, залити холодною водою, очистити від шкаралупи і кожне розрізати навпіл.
Салатні листя дрібно порвати руками. Зелену цибулю нашаткувати дрібніші.
Сир натерти на дрібній тертці.
Приготувати заправку: змішати віночком соняшникову олію з лимонним соком, сіллю і перцем.
Шматочками салатних листя вистилати велику тарілку, розкласти довільно половинки яєць і шматочки оселедця. Полити заправкою.
Густо засипати зеленою цибулею і натертим сиром.
Відразу подавати на стіл з скибками домашнього щойно спеченого хліба.
Просмотров: 919
Категория: Рецепти |
| Теги: шматочки, оселедця

Рекомендовані рецепти:

Заварний торт з ягодами
Салат "Божа корівка"
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Сирні рогалики з абрикосовим джемом
Салат фруктовий з медом
Цукерки з повітряного рису
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: