Головна » Статті » Рецепти |
Голландський салат з оселедцем
Смачна закуска, варіант подачі оселедця. Необхідні продукти: 1 велика жирна оселедець, 10 перепелиних яєць 1 пучок листового салату (або взяти салатний "мікс"), 1 пучок молодої зеленої цибулі, 100 г твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, 1 лимон, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: з оселедця зняти шкіру, ретельно видалити всі кістки, отримане філе розрізати на невеликі шматочки. Вичавити сік з лимона. Зварити круто перепелині яйця, залити холодною водою, очистити від шкаралупи і кожне розрізати навпіл. Салатні листя дрібно порвати руками. Зелену цибулю нашаткувати дрібніші. Сир натерти на дрібній тертці. Приготувати заправку: змішати віночком соняшникову олію з лимонним соком, сіллю і перцем. Шматочками салатних листя вистилати велику тарілку, розкласти довільно половинки яєць і шматочки оселедця. Полити заправкою. Густо засипати зеленою цибулею і натертим сиром. Відразу подавати на стіл з скибками домашнього щойно спеченого хліба. | |
Просмотров: 894 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |