Салат гарний і досить ситний, можна рекомендувати його і до святкового столу. Можна замінити свіжі огірки солоними або маринованими, але враховувати при заправці загальну соленость.Необходимые продукти: 500 гр крабових паличок (2 стандартні упаковки), 2 банки консервованої кукурудзи (всього треба 700 гр), 5 яєць, 3 картоплини, 3 свіжих огірки, зелений лук, майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Крабові палички нарізати поперек тонший. Яйця і картоплю зварити й остудити. Почистити і нарізати маленькими кубиками. Також дрібно порізати і огірочки, всі розміри нарізки орієнтувати на кукурудзяне зерно. Одне яйце можна залишити цілими для прикраси, нарізавши потім круглими скибочками. Стебла цибулі нашаткувати недовгими "шпалками", але не подрібнювати. Всі компоненти салату акуратно перемішати у великій мисці, висипавши кукурудзу. Посолити і поперчити, заправити майонезом, який краще взяти жирний, щоб загальний смак став більш насиченим.