Головна » Статті » Рецепти

Баклажани по-італійськи
Досить ситне блюдо. Одна половинка баклажана - це цілком повноцінний вечерю.

Інгредієнти: три великих баклажана, 2 великих помідора (краще рожевих - вони не такі кислі), шість яєць, кілька листочків базиліка, 70 грам пармезану, часточка часнику, рослинна олія, сіль і чорний мелений перець за смаком. Якщо пармезану немає - замініть його звичайним сиром.

Баклажани розрізаємо навпіл, акуратно вигрібаємо серединку (ножем або ложкою), дрібно ріжемо. Посипаємо сіллю і залишаємо стек гіркий сік.
Баклажанові човники змащуємо маслом, ставимо в духовку хвилин на 20, вогонь робимо середній.
Поки баклажани запікаються, готуємо начинку. Помідори очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками, додаємо до них дрібно нарізаний базилік. Яйця збиваємо виделкою. У сковорідці обсмажуємо подрібнений часник. Коли обсмажиться - виймаємо його. М'якоть баклажанів злегка віджимаємо, обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Додаємо помідори, смажимо ще кілька хвилин. Потім вливаємо яйця, перемішуємо і готуємо до загустіння яєчної маси. Начиняємо баклажанові човники, посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці ще хвилин п'ять. Приємного апетиту!
Просмотров: 988
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, ріжемо

Рекомендовані рецепти:

Відкритий пиріг з персиками
Манник з цукатами
Печиво "Новорічна суміш"
Угорський пиріг до чаю
Домашні чебуреки
Сирне печиво з базиліком
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: