Головна » Статті » Рецепти |
Вафлі вершкові
Вафлі виходять розсипчасті, хрусткі, від присутності крему не розмокають. Інгредієнти: * Яйця 6 штук * цукор-пісок 2 столові ложки * Масло вершкове 150 гр * Вершки 30% 200 гр * Борошно 1,5 склянки Для крему: * Вершкове масло 200 гр * Згущене молоко 160 гр 1. Підготувати продукти 2. Відокремити білки від жовтків 3. До жовтків додати цукор 4. Жовтки збити з цукром до побіління, зникнення крупинок цукру та деякого загустіння 5. Додати тале вершкове масло і збити. Суміш загусне, як майонез. 6. Додати вершки і ще повзбивать. 7. Всипати борошно і на повільній швидкості міксера розмішати борошно. 8. В окремій мисці збити білки до стану, коли з переверненої миски зі збитими білками білки сповзати не будуть. Білки більше збивати не треба, щоб не перебити, а то вони перетворяться в водичку. 9. В тісто спочатку вмішати половину збитих білків. Міксером білки вмішувати не можна, тільки ложкою обережно перемішувати від країв до центру. 10. Коли перша половина білків втрутиться, додати решту білків і обережно інші білки з тестом перемішати. 11. Підготовлене тісто на 30 хвилин поставити в холодильник. 12. Підготувати на пинцете шматочок тканини і рослинна олія для змащення платформ вафельниці. Вафельницю розігріти. Вийняти тісто з холодильника. 13. Тісто виходить кілька густувато. Тісто викласти на нижню платформу вафельниці. В даному випадку було достатньо однієї наповненою столової ложки з верхом. 14. Випікаються вафлі протягом 1-2 хвилин. З моменту відкриття верхньої платформи згорнути вафлю слід протягом 1-2 секунд, а потім вона стає досить ламкої. Зручніше загортати в трубочку або ріжок в бавовняні рукавички. 15. Все повинно вийти близько 25-30 штук, в залежності від розміру вафель. Якщо тісто після випічки виходить мягковатое, то треба викласти на дерев'яну поверхню для просушки наприклад на ніч. За ніч вафлі підсохне і стануть такі, які повинні бути ніжні і хрусткі. Якщо вам треба швидше, то можна розкласти на деко і поставити в духовку при 100С при відчинених дверцятах духовки. 16. Для крему в домашньому варіанті слід тале вершкове масло збити кілька хвилин, потім по спочатку по 1 чайній ложці додавати згущене молоко, кожен раз збиваючи до стану, коли крем почне трохи блищати, тільки потім додати наступну порцію згущеного молока. 17. За допомогою корнетиків з наконечником наповнити вафельні трубочки кремом в такій кількості, яка буде відповідати вашим смаком. | |
Просмотров: 933 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |