Головна » Статті » Рецепти

Селера "по-корейськи"
На наших обідніх столах такий продукт, як морквина по-корейськи" давно вже став звичним, буденним і багатьма улюбленою стравою, даний рецепт страви прекрасно підійде для тих, хто любить такий корисний овоч, як селера - його пропонують приготувати точно таким же чином, замінивши морквину. Виходить ароматна пряна закуска, дуже смачна при цьому.

Таким чином, щоб приготувати селера "корейко" вам знадобиться: близько 700-800 грамів кореня селери, шість столових ложок соєвого соусу, одна столова ложка вустерського соусу, один середній лимон, три-чотири зубчики часнику, один невеликий пекучий перчик, по одній чайній ложечці куркуми, меленого коріандру і меленої солодкої паприки, а також приблизно чотири-п'ять столових ложок оливкової олії.

Отже, спочатку необхідно селеру почистити і натерти його на спеціальній тертці для приготування корейської моркви, а потім обсмажити на сухій тефлоновій сковороді для того, щоб овоч став м'якше.
Далі натертий і прогріте селера перекласти в миску і, поки він ще гарячий, додати до нього всі необхідні спеції, видавити через прес часник, а також пекучий перчик (теж через прес). Потім влити соєвий і вустерський соус, оливкова олія і видавити лимонний сік. Все гарненько перемішати, щільно закрити кришкою (або харчовою плівкою) і поставити в холодильник як мінімум на ніч, а краще на більш тривалий час, щоб селера настоявся і просочився.
Просмотров: 1101
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: пекучий, селера

Рекомендовані рецепти:

Пиріг-галета з журавлиною
Готуємо сушіння
Коржики на кефірі "від бабусі"
Фруктові цукерки
Мексиканське горіхове печиво
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: