Цікаве блюдо з запечених в тесті купат - маленьких соковитих колбасок.Продукты: 6−8 купат, 2 цибулини, 3 зубчики часнику, 3 яйця, склянка борошна, склянка молока, столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія, подрібнені сухі трави - базилік, розмарин, чебрець, сіль, мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: Яйця збити з дрібкою солі і молоком. Додати просіяне борошно і розмішати все до однорідного стану. У форму для випічки влити рослинне масло шаром в 2 см і поставити на 10 хвилин у розігріту до 250°С духовку. В нагрітому маслі розкласти купати, посипати частиною сухих трав, поперчити і запікати 10 хвилин, потім залити тестом і випікати ще близько 20 хвилин. Цибулю нарізати півкільцями, часник - пластинками. Обсмажити в сковороді на вершковому маслі до золотистого кольору, змішати з залишком прянощів. Витягнути купати в тесті, полити засмажкою, повернути в духовку і відразу вимкнути. Тушкувати хвилин 5 і можна подавати, порізавши на порції.