Головна » Статті » Рецепти

Запіканка-пудинг з купатами
Цікаве блюдо з запечених в тесті купат - маленьких соковитих колбасок.Продукты: 6−8 купат, 2 цибулини, 3 зубчики часнику, 3 яйця, склянка борошна, склянка молока, столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія, подрібнені сухі трави - базилік, розмарин, чебрець, сіль, мелений чорний перець за смаком.
Процес приготування:
Яйця збити з дрібкою солі і молоком. Додати просіяне борошно і розмішати все до однорідного стану.
У форму для випічки влити рослинне масло шаром в 2 см і поставити на 10 хвилин у розігріту до 250°С духовку.
В нагрітому маслі розкласти купати, посипати частиною сухих трав, поперчити і запікати 10 хвилин, потім залити тестом і випікати ще близько 20 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, часник - пластинками. Обсмажити в сковороді на вершковому маслі до золотистого кольору, змішати з залишком прянощів.
Витягнути купати в тесті, полити засмажкою, повернути в духовку і відразу вимкнути. Тушкувати хвилин 5 і можна подавати, порізавши на порції.
Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: купати, маслі

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Млинці з бананом
Закусочні рибні кульки
Рис з помідорами та базиліком
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: