Головна » Статті » Рецепти

Вершковий торт
Тортик з тих, що не печуться в духовці. І для дорослих, оскільки є в складі алкоголь.Продукты: півлітра жирних (35%) вершків, 500 г сухого пісочного печива, 2 лимона, 1 апельсин, півсклянки білого сухого вина, пів пачки (100 г)вершкового масла, 2 ст. ложки бренді, рому або коньяку, 4 ст. ложки цукрової пудри.
Приготування: Масло розтопити у великій каструлі.
Печиво стовкти в крихту в блендері або в ступці. Висипати до масла і змішати до однорідної маси. Потім викласти в роз'ємну форму, вистелену фольгою або папером для випічки.
Утрамбувати так, щоб отримати бортики. Чим менше форма - тим бортики вище.
Прибрати в морозилку на півгодини.
Натерти цедру лимона і апельсина, віджати сік. Все змішати з вином і коньяком (бренді, ромом), додавши пудру і вершки.
Тепер все збивати міксером до отримання стійкого крему.
Розподілити крем рівномірно на застиглим коржі і знову відправити в морозилку мінімум на 3 години.
Дістати з форми, викласти на блюдо, але зберігати в морозилці, витягти за півгодини до подачі на стіл.
Просмотров: 715
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, лимона

Рекомендовані рецепти:

Меренги з лимонним кремом
Сирна запіканка
Курчата, приготовані у виноградному соку
Шоколадне печиво
Яблука, фаршировані салатом
Домашні 'Рафаелло'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: