Головна » Статті » Рецепти |
Вершковий торт
Тортик з тих, що не печуться в духовці. І для дорослих, оскільки є в складі алкоголь.Продукты: півлітра жирних (35%) вершків, 500 г сухого пісочного печива, 2 лимона, 1 апельсин, півсклянки білого сухого вина, пів пачки (100 г)вершкового масла, 2 ст. ложки бренді, рому або коньяку, 4 ст. ложки цукрової пудри. Приготування: Масло розтопити у великій каструлі. Печиво стовкти в крихту в блендері або в ступці. Висипати до масла і змішати до однорідної маси. Потім викласти в роз'ємну форму, вистелену фольгою або папером для випічки. Утрамбувати так, щоб отримати бортики. Чим менше форма - тим бортики вище. Прибрати в морозилку на півгодини. Натерти цедру лимона і апельсина, віджати сік. Все змішати з вином і коньяком (бренді, ромом), додавши пудру і вершки. Тепер все збивати міксером до отримання стійкого крему. Розподілити крем рівномірно на застиглим коржі і знову відправити в морозилку мінімум на 3 години. Дістати з форми, викласти на блюдо, але зберігати в морозилці, витягти за півгодини до подачі на стіл. | |
Просмотров: 715 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |