Головна » Статті » Рецепти

Шоколадні цукерки з м'ятою
Прекрасний і досить оригінальний рецепт цукерок для любителів м'яти і взагалі м'ятного смаку в чому-небудь. Такі цукерки виходять не тільки смачними - смак у них крім цього ще і дивно незвичайний і цікавий - поєднання м'ятного з шоколадним смаком.

Для приготування таких шоколадно-м'ятних цукерок вам знадобиться: 100 г згущеного молока, 100 г цукрової пудри, 100 грамів сухого молока, приблизно дві чайних ложки вершкового масла, дві столові ложки порошку какао, настоянка м'яти (приблизно 15 мл), одна столова ложка соку лимона, дві столові ложки води, три столові ложки цукрового піску, 200 грамів темного шоколаду, одна чайна ложка крохмалю і білий шоколад для прикраси.

Змішати згущене молоко, сухе молоко, цукрову пудру, трохи вершкового масла і какао-порошок, а потім все це трохи підігріти в мікрохвильовій печі і перемішати до однорідності. З цукрового піску з лимонним соком, однією столовою ложкою води і м'ятної настоянкою на помірному вогні зварити сироп і коли він закипить, додати в нього розведений залишилася водою крохмаль, після чого розмішати і трошки остудити суміш.
Досить густу шоколадну масу розкачати прямокутником і щедро змастити її зверху отриманим м'ятним сиропом, після чого загорнути в тонкий рулетик і нарізати невеликими скибочками, потім по черзі вмочити в розтоплений чорний шоколад і викласти на лист пергаменту і прибрати в холодильник, щоб шоколад застиг, а потім прикрасити розтопленим білим шоколадом і знову охолодити.
Просмотров: 898
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколад

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Салат "Цезар" (рецепт)
Тістечко пісочне з мигдалем
Салат з авокадо і свіжих печериць
Печінкові трюфеля в сирі
Яєчня по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: