Головна » Статті » Рецепти

Запечені яблука
Запечені яблука готуються дуже просто, печуться швидко. І краще всього підходить кислі сорти, особливо семеринка. З не зеленого кольору яблук краще і не пробувати, якщо хочете отримає справді смачний десерт.Заранее включити духовку. Ємність, де будуть готуватися яблука, застелити фольгою або папером для випікання, а то начинка іноді намагається "втекти", щоб потім не відмивати саме дно сковороди або форми.
Яблука вимити, розрізати кожен уздовж навпіл. З кожної половинки видалити насіннєві коробочки, всю яблучну поверхню посипати корицею.
Утворену ямку акуратно наповнити на половину висоти медом і вкласти шматочок волоського горіха. Можна заздалегідь горіхи трохи подрібнити і тоді щільно набити яблуко, злегка втопивши" в меді.
Яблучні половинки укласти у форму, на дно налити трохи кип'яченої води і трохи побризкати зверху на самі яблука, добившись їх зволоження.
Ставимо в духовку, зазвичай достатньо 15 хвилин при 180С, і все готово!
Просмотров: 710
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний пиріг з сирними кульками
Легкий салат із корейської моркви (рецепт)
Три рецепти хачапурі
Булочки "Кишеньки"
"Лимонний" рис
Рибні зрази з зеленню та маслом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: