Головна » Статті » Рецепти |
Шоколадні пряники з начинкою
Інгредієнти: * Мед - 100 г * Цукрова пудра (50 г - тісто, 100 г - начинка) - 150 г * Масло вершкове - 50 г * Яйце (1 шт - тісто, 2 шт - начинка) - 3 шт * Ванілін (порошок) - 1 ч. л. * Сода - 1 ч. л. * Кориця - 1 ч. л. * Какао-порошок - 1 ч. л. * Борошно (приблизно) - 300 г * Фундук - 100 г * Крохмаль - 1 ст. л. * темний Шоколад - 150 г * білий Шоколад - 30 г Рецепт: Рідкий мед збиваємо з м'яким маслом, цукром і додаємо яйця. Борошно змішати з содою, корицею, какао. Медову суміш з'єднуємо з борошном і замішуємо м'яке тісто. Борошно додаємо поступово, орієнтуючись на конститенцию тіста. Тісто необхідно покласти в пакет або харчову плівку і поставити в холодильник на добу. Тісто розгортаємо до товщини 3 міліметри. Вирізаємо квадрати - у мене розмір 6 на 6 см. Приготування начинки. Подрібнюємо горіхи в блендері. Подрібнені горіхи змішуємо з яйцем, крохмалем і цукровою пудрою. Начинка готова. На квадрати тесту кладемо начинку, зверху прикриваємо другим квадратиком. Випікаємо при температурі 190 градусів приблизно 10-15 хвилин. Охолоджуємо, тим часом розтоплюємо шоколад на водяній бані, потім вмочаємо в темний шоколад, а поверх темного наносимо білий. МАРФУШКА | |
Просмотров: 978 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |