Головна » Статті » Рецепти

Шоколадні пряники з начинкою
Інгредієнти:
* Мед - 100 г
* Цукрова пудра (50 г - тісто, 100 г - начинка) - 150 г
* Масло вершкове - 50 г
* Яйце (1 шт - тісто, 2 шт - начинка) - 3 шт
* Ванілін (порошок) - 1 ч. л.
* Сода - 1 ч. л.
* Кориця - 1 ч. л.
* Какао-порошок - 1 ч. л.
* Борошно (приблизно) - 300 г
* Фундук - 100 г
* Крохмаль - 1 ст. л.
* темний Шоколад - 150 г
* білий Шоколад - 30 г
Рецепт:
Рідкий мед збиваємо з м'яким маслом, цукром і додаємо яйця.
Борошно змішати з содою, корицею, какао.
Медову суміш з'єднуємо з борошном і замішуємо м'яке тісто.
Борошно додаємо поступово, орієнтуючись на конститенцию тіста.
Тісто необхідно покласти в пакет або харчову плівку і поставити в холодильник на добу.
Тісто розгортаємо до товщини 3 міліметри.
Вирізаємо квадрати - у мене розмір 6 на 6 см.
Приготування начинки. Подрібнюємо горіхи в блендері.
Подрібнені горіхи змішуємо з яйцем, крохмалем і цукровою пудрою.
Начинка готова.
На квадрати тесту кладемо начинку, зверху прикриваємо другим квадратиком.
Випікаємо при температурі 190 градусів приблизно 10-15 хвилин.
Охолоджуємо, тим часом розтоплюємо шоколад на водяній бані, потім вмочаємо в темний шоколад, а поверх темного наносимо білий.
МАРФУШКА
Просмотров: 919
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколад, тісто

Рекомендовані рецепти:

Омлет-десерт з горіхами і курагою
Морквяний торт з сушеної журавлини
Апельсинові мафіни
Гострий суп з фрикадельками
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: