Головна » Статті » Рецепти |
Спагетті "морському"
Варіант, як приготувати спагетті (і будь-які макаронні вироби) з рибою і морепродуктами.Продукты: 500 г спагетті, 2 філе тріски (або іншої риби), 100 г очищених креветок, 100 г тушок кальмарів, 4 помідори, 2 зубчики часнику, 2 ст. ложки оливкової олії, пучок базиліка, пів чайної ложки меленого перчика чилі, сіль і чорний перець за смаком. Приготування: Часник подрібнити. З помідорів зняти шкірку, обдавши окропом і нарізати кубиками. У глибокому сотейнику обсмажити часник, посипаний чилі. Додати помідори, згасити пару хвилин. Креветки і рибу порізати невеликими шматочками, кальмари - кільцями, додати до часнику. Посипати половиною рубленого базиліка і томити під кришкою на слабкому полум'ї хвилин 5. Макарони відварити в підсоленій воді до підлозі готовності, воду злити і зберегти. Викласти в сотейник, перемішуючи, поступово вливати воду, в якій вони варилися, і довести до м'якості. Поперчити, посолити, присипати залишилися базиліком і подавати. | |
Просмотров: 631 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |