Головна » Статті » Рецепти

Спагетті "морському"
Варіант, як приготувати спагетті (і будь-які макаронні вироби) з рибою і морепродуктами.Продукты: 500 г спагетті, 2 філе тріски (або іншої риби), 100 г очищених креветок, 100 г тушок кальмарів, 4 помідори, 2 зубчики часнику, 2 ст. ложки оливкової олії, пучок базиліка, пів чайної ложки меленого перчика чилі, сіль і чорний перець за смаком.
Приготування: Часник подрібнити.
З помідорів зняти шкірку, обдавши окропом і нарізати кубиками.
У глибокому сотейнику обсмажити часник, посипаний чилі.
Додати помідори, згасити пару хвилин.
Креветки і рибу порізати невеликими шматочками, кальмари - кільцями, додати до часнику. Посипати половиною рубленого базиліка і томити під кришкою на слабкому полум'ї хвилин 5.
Макарони відварити в підсоленій воді до підлозі готовності, воду злити і зберегти. Викласти в сотейник, перемішуючи, поступово вливати воду, в якій вони варилися, і довести до м'якості.
Поперчити, посолити, присипати залишилися базиліком і подавати.
Просмотров: 472
Категория: Рецепти |
| Теги: спагетті, базиліка

Рекомендовані рецепти:

Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Болгарський картопляний салат
Пиріг з гарбузом і ківі
Геркулесові смужки з сухофруктами
Цукерки "Вишневий мармелад"
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: