Головна » Статті » Рецепти |
Свинина з квасолею
Свинина дуже добре поєднується з фасолью.Продукты: 1 кг свинячого м'яса без кісток, 200 гр білої квасолі, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, 1 чайна ложка гірчиці, 100 мл вершків, пучок петрушки, сіль, перець мелений чорний і червоний, соняшникова олія для обсмажування. Спосіб приготування: квасолю попередньо замочити на ніч. Вранці воду злити, налити свіжої холодної кип'яченої і відварити до готовності. Рідину злити і змішати з вершками, трохи нагріти, але не кип'ятити. До квасолі додай розлучені вершки, сіль, перець, гірчицю, дрібно нарізану зелень, перемішати. Прогріти все разом хвилин 5. М'ясо напередодні теж краще замаринувати. Розрізати на плоскі шматочки, змішати з продавлений через прес часником, дрібно порізаною цибулею, сіллю і перцем. Накрити, трохи притиснувши, помістити в холодильник. Обсмажити свинину на сковороді до скоринки, потім поставити в нагріту до 150С духовку на півгодини, періодично поливаючи соком, що виділяється. Подати разом з квасолею. | |
Просмотров: 671 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |