Головна » Статті » Рецепти

Суп-пюре по-фермерски
Цей крем-суп, що відноситься до американської кухні готується насправді дуже легко, а сама страва виходить оригінальним і смачним, до того ж дуже легкий.

Продукти, які вам будуть потрібні для приготування супу: дві середні морквини, близько 50 грамів капусти білокачанної, 50 г цибулі-порею, 50 г кореня селери, півтори столові ложки вершкового масла, 250 мл курячого бульйону, три-чотири скибочки білого хліба, твердий сир, сіль за смаком.

Капусту потрібно нарізати соломкою й відварити в бульйоні до м'якості, після чого вийняти і перекласти в окремий посуд. Цибулю-порей і селера слід подрібнити, після чого трохи обсмажити на вершковому маслі, залити курячим бульйоном і потім тушкувати до готовності овочів. Моркву необхідно відварити у підсоленій воді і після цього очистити і порізати.
Далі моркву, цибулю і селеру потрібно пюрировать і потім розвести бульйоном (невелика кількість отриманого пюре залишити), додати в суп капусту і посолити за смаком.
Залишене пюре змішати з попередньо натертим сиром і змастити отриманою масою скибочки хліба, зверху злегка посипати сиром і запекти грінки в духовці. Подавати готовий суп з цими грінками.
Просмотров: 651
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, капуста

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки з інжиром
Курчата, приготовані у виноградному соку
Багатошарові трикутники
Торт пісочно-чорносливове
Листкова коса з капустою
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: