Дивно апетитно і красиво виглядає блюдо, яке ідеально підходить для святкового столу і здатна порадувати і здивувати гостей не тільки своїм чудовим зовнішнім виглядом, але і приголомшливим смаком - ніжне пропечене м'ясо, просочене ароматом і соком консервованих ананасів!
Необхідні продукти для приготування: шматок шинки або окосту вагою приблизно на один кілограм, 500-грамова банка консервованих ананасів, одна чайна ложка їдальні гірчиці, одна столова ложка цукру і по чверті чайної ложечки меленої гвоздики і чорного перцю.
Приготувати соус, змішавши для цього чотири столових ложки соку з-під консервованих ананасів з гірчицею, цукром і зазначеними спеціями. Вимитий шматок м'яса змастити третьою частиною готової глазурі і викласти на застелений фольгою деко, після чого відправити в заздалегідь розігріту до температури 180-200 градусів духову піч. Готувати 10 хвилин, а потім вийняти, перевернути і змастити ще однією третиною соусу і запікати м'ясо ще 10 хвилин. Далі викласти на шинку кільця ананаса і зверху помазати залишками глазурі, після чого готувати ще 10 або 15 хвилин. Готове м'ясо викласти на блюдо і трохи остудити.