Головна » Статті » Рецепти

Шведський медовий пиріг
Скоріше це не пиріг, а медова коврижка. У всякому разі - за складом дуже схоже, так і за смаком. Незвичайний колір медової випічці надає какао, але якщо ви віддаєте перевагу, щоб пиріг був саме медовий, то какао можна виключити.

Інгредієнти:такан цукру, половина склянки кефіру, два яйця, склянка борошна, дві столові ложки подрібнених горіхів, столова ложка какао, дві - три столові ложки меду, половина склянки рослинного масла, чайна ложка розпушувача, чайна ложка кориці.

Змішати кефір і рослинне масло. Яйця і цукор міксером на високій швидкості збити в пишну масу. Вилити в кефір. Борошно змішати з корицею, розпушувачем і какао. Просіяти. Всипати борошняну суміш в рідку і добре вимішати, щоб тісто вийшло однорідним, без грудочок. В кінці додати мед, його теж потрібно ретельно вимішати.
Форму для випічки змастіть маслом, вилийте тісто. Розрівняйте верх, посипте цукром, змішаним з товченими горіхами. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 35-40 хвилин. Час випікання залежить від особливостей духовки і товщини пирога.
Просмотров: 644
Категория: Рецепти |
| Теги: Какао, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з шинкою і томатним соусом
Пиріг лимонно-медовий
Прісна корж зі шпинатом
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Домашні цукерки з інжиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: