На перший погляд подібне блюдо, і його приготування здаються вчинене неймовірними - ну як, скажіть на милість, можна підсмажити холодне морозиво. Але, незважаючи на всю гадану фантастичність цього рецепта, смажене морозиво дійсно можливо приготувати, якщо попередньо запанірувати його в кокосовій стружці і пластівцях - вийде оригінальний і смачний десерт, яким можна буде здивувати домашніх і гостей!
Отже, для приготування незвичайного ласощі вам потрібні такі продукти: 50 грамів пломбіру, одне яйце, кокосова стружка, кукурудзяні пластівці і соняшникова олія.
Кукурудзяні пластівці слід для початку перемолоти блендером і висипати в досить глибоку тарілку і в точно таку ж посудину насипати кокосову стружку - це і буде паніровкою для морозива. Куряче яйце потрібно збити до стану піни. Соняшникове мало необхідно налити в сотейник і поставити на вогонь, щоб воно розігрілося (масла повинно бути багато). Заморожене в морозилці морозиво порізати на невеликі прямокутні шматочки і потім швидко, щоб вона не встигла розтанути, обваляти кожен шматочок спочатку в стружці, потім у збитому яйці, в пластівцях і знову в яйці і в пластівцях. Запанированное морозиво обсмажувати в розігрітому маслі близько 35-40 секунд, викласти на блюдо і прибрати приблизно на 15 хвилин у холодильник.
|