Приготований за цим рецептом супчик є вкрай корисним і дуже смачним блюдом, а крім цього цей суп також має дуже гарний зовнішній вигляд завдяки яскравому кольору!
Для того, щоб його приготувати, вам потрібно: половина кілограма гарбуза, 750 мл курячого або овочевого бульйону, дві середні моркви, одна велика цибулина, 250 г бекону, 125 г копченого бекону, одна столова ложка оливкової олії, три столові ложки сметани, підлога пучка зелені петрушки, сіль і чорний перець.
250 грамів бекону слід відварити. Підходящої каструльці необхідно підігріти оливкова олія і на не дуже сильному вогні обсмажити подрібнену цибулю, а потім додати до нього нарізаний і попередньо відварену бекон. Очищену гарбуз потрібно порізати на середньої величини скибочки і додати разом з очищеної і натертої на крупній тертці морквою до смаженій репчатому цибулі і бекону. Залити все це овочевим або ж курячим бульйоном і довести суп до кипіння, після чого варити близько 20 хвилин. Далі суп слід пюрировать в блендері до повністю однорідної маси, приправити чорним перцем і сіллю і розлити по тарілках. У кожну тарілку покласти по чайній ложці сметани, зелень петрушки, а також викласти зверху шматочки обсмаженого на сковороді копченого бекону.
|