Головна » Статті » Рецепти

Мафіни з йогуртом
За рецептурою мафіни готуються на натуральному йогурті без фруктових добавок. Але це не критично. На мій погляд, фруктові йогурти роблять випічку ще смачніше, різноманітніше, цікавіше.

Інгредієнти: 350 мл йогурту, два яйця, 450 грам борошна, 150 г цукру, 150 г вершкового масла, столова ложка розпушувача.

Масло потрібно розтопити і охолодити до кімнатної температури. Потім змішати з йогуртом.
В окремому посуді збити яйця з цукром в пишну піну. Змішати обидві маси і поступово всипати просіяне борошно. В кінці додати розпушувач. Перемішати до отримання досить густого однорідного тіста.
Якщо ви використовуєте фруктовий йогурт, то можна додати шматочки фруктів або родзинки, але і без добавок буде смачно.
Тісто розкласти по формах, заповнювати їх трохи більше ніж наполовину від обсягу. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 20-25 хвилин.
Готуються мафіни дуже швидко. На сам заміс тіста піде не більше десяти хвилин плюс час на випікання. Через півгодини у вас буде свіжа смачна домашня випічка. Приємного апетиту!
Просмотров: 2487
Категория: Рецепти |
| Теги: добавок, мафіни

Рекомендовані рецепти:

Баклажани по-корейськи
Сирна "самса" з грибами
Мафіни з мигдалем і цукатами
"Торф'яної пиріг"
Молоді кабачки в горіховому соусі
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: