Головна » Статті » Рецепти

Лимонне задоволення
Інгредієнти:
* Цукрова пудра - 50 г
* Борошно - 175 г
* Сіль - 1/2 ч. л.
* Масло вершкове - 175 г
* Яйце - 4 шт
* Цукор - 350 г
* Цедра лимона - 1 шт
* Сік лимонний - 250 мл
* Вершки (30%) - 175 мл
Приготування
З'єднайте цукрову пудру, борошно та сіль, перемішайте. Додайте м'яке вершкове масло.
Руками масло розтерти з борошном, цукром і сіллю.
Поширте тісто за формою і руками натисніть тісто (у мене форма 33*23 см). Тісто поставити в розігріту духовку - 160*С на 20 хвилин.
злегка збийте Вершки.
З'єднайте яйця і цукор, збийте.
Додати цедру лимона і лимонний сік (я вичавила сік з лимона без цедри і додала магазинний лимонний сік, можете робити тільки соком з тетра-пака або тільки зі свіжих лимонів, як хочете, я їх змішала), збийте.
Додайте трохи збиті вершки до яєчної маси. Перемішайте.
Поки ми всі збивали, наше тісто вже готове.
ВАЖЛИВО: нашу яично-вершкову масу потрібно вилити зверху на ГАРЯЧЕ тісто.
В духовку: 175*С на 35-40 хвилин. Перевірити готовність так: тісто красивого рум ’ яного кольору і не рідке зверху.
Дати застигнути. Розріжте обережно на квадратики і припудріть цукровою пудрою або лимонним айсингом, як хочете!
Приємного апетиту!
Автор: Pro100 Ea
Просмотров: 831
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сік, лимона

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний торт-бізі
Хрустка випічка
Рулет "Курятина в желе"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Полуниця у вершках
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: