Головна » Статті » Рецепти

Дріжджові булочки
Раджу спекти ці булочки. М'які, ніжні, смачні. Вони зажадають часу на расстойку, а в іншому процес приготування швидкий і нескладний.
Інгредієнти: 125 мл. молока і води, 450 - 500 грам борошна, пів чайної ложки швидких дріжджів (типу Саф-момент), дві столові ложки вершкового масла, половина чайної ложки солі, дві чайних ложки цукру, борошно для обсипання булочок.

Масло розтопіть і дайте йому охолонути до кімнатної температури. В окремому посуді злегка підігрійте молоко з водою, влийте туди масло. Ця суміш повинна бути теплою, але не гарячою.
Змішайте просіяне борошно (450 грам), дріжджі, сіль і цукор. Влити рідку суміш в борошняну і замісіть м'яке однорідне тісто. При необхідності додайте ще борошна. Готове тісто розкачати ковбаскою, розріжте на 8 частин. скачайте з них кульки, перекладіть на застелений пергаментом деко і злегка притисніть, щоб вийшли коржики. Просійте через сито трохи борошна, накрийте харчовою плівкою і залиште підходити. В тепло ставити не потрібно, для цього тесту краще, якщо воно буде повільно підніматися. Приблизно через дві години зніміть плівку, на булочки просійте ще трохи борошна і поставте їх у розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 15 хвилин до рум'яного кольору.
Просмотров: 714
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, борошна

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Шинка, запечена з ананасами
Коктейльне печиво
Закритий лимонний пиріг
Готуємо чапаті
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: