Головна » Статті » Рецепти |
Рулет з м'яса з зеленню і яйцем
М'ясний рулет з яйцем і зеленню, соковитий і смачний, не такий вже і легкий у приготуванні. Стане ефектною закускою на святковому столі. Також можна начиняти його вареною морквиною, шпинатом, цвітною капустою або брокколи.Необходимые продукти: 1 кг фаршу (яловичина+свинина), 1 цибулина, 4 яйця, пучок петрушки і кропу, 2 столові ложки соєвого соусу, рослинна олія для смаження, сіль, перець мелений чорний і червоний. Процес приготування: Фарш заправити сіллю і перцем. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити в олії до прозорості, полити соєвим соусом. Яйця круто відварити, натерти на крупній тертці. Зелень подрібнити. Розстелити фольгу на столі, викласти фарш у формі прямокутника, зверху розкласти цибулю, потім яєчний шар і посипати все зеленню. Туго згорнути рулет і добре герметизувати. Помістити в жароміцну форму. Запікати в заздалегідь нагрітій до 180С духовці 20 хвилин, потім розгорнути фольгу, готувати ще 10 хвилин, щоб утворилася скоринка. | |
Просмотров: 668 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |