Головна » Статті » Рецепти

Рулет з м'яса з зеленню і яйцем
М'ясний рулет з яйцем і зеленню, соковитий і смачний, не такий вже і легкий у приготуванні. Стане ефектною закускою на святковому столі. Також можна начиняти його вареною морквиною, шпинатом, цвітною капустою або брокколи.Необходимые продукти: 1 кг фаршу (яловичина+свинина), 1 цибулина, 4 яйця, пучок петрушки і кропу, 2 столові ложки соєвого соусу, рослинна олія для смаження, сіль, перець мелений чорний і червоний.
Процес приготування: Фарш заправити сіллю і перцем.
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити в олії до прозорості, полити соєвим соусом.
Яйця круто відварити, натерти на крупній тертці.
Зелень подрібнити.
Розстелити фольгу на столі, викласти фарш у формі прямокутника, зверху розкласти цибулю, потім яєчний шар і посипати все зеленню.
Туго згорнути рулет і добре герметизувати.
Помістити в жароміцну форму. Запікати в заздалегідь нагрітій до 180С духовці 20 хвилин, потім розгорнути фольгу, готувати ще 10 хвилин, щоб утворилася скоринка.
Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, зеленню

Рекомендовані рецепти:

Горіхові трубочки
Торт "Прага"
Баклажани по-корейськи
Цибульні булочки
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Гострий суп з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: