Головна » Статті » Рецепти |
Короп запечений
Серед річкової риби короп як-то стоїть окремо, немов важливий пан. У руках умілого кухаря м'ясо його надзвичайно смачне, як кажуть "солодке". У даному рецепті рибка виходить ніжною і сочной.Необходимые продукти: 1 великий короп (не менше 1кг), 3 морквини, 2 ріпчасті цибулини, по пучку петрушки і кропу, чайна ложка тертого мускатного горіха, сіль чорний мелений перець, майонез. Процес приготування: карпа добре почистити від луски, зрізати плавники, видалити нутрощі і ретельно промити під проточною холодною водою. Розрізати впоперек на шматки. Кожну частину посолити, поперчити, натерти мускатним горіхом і змастити майонезом. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Зелень порізати крупно. Розстелити на деку лист фольги, викласти рибу, розкласти зверху моркву, цибулю і зелень. Загорнути герметично, але не щільно, щоб усередині обов'язково залишалося повітряний простір. Помістити в нагріту до 150С духовку на півгодини. | |
Просмотров: 664 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |