Головна » Статті » Рецепти

Короп запечений
Серед річкової риби короп як-то стоїть окремо, немов важливий пан. У руках умілого кухаря м'ясо його надзвичайно смачне, як кажуть "солодке". У даному рецепті рибка виходить ніжною і сочной.Необходимые продукти: 1 великий короп (не менше 1кг), 3 морквини, 2 ріпчасті цибулини, по пучку петрушки і кропу, чайна ложка тертого мускатного горіха, сіль
чорний мелений перець, майонез.
Процес приготування: карпа добре почистити від луски, зрізати плавники, видалити нутрощі і ретельно промити під проточною холодною водою.
Розрізати впоперек на шматки. Кожну частину посолити, поперчити, натерти мускатним горіхом і змастити майонезом.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Зелень порізати крупно.
Розстелити на деку лист фольги, викласти рибу, розкласти зверху моркву, цибулю і зелень.
Загорнути герметично, але не щільно, щоб усередині обов'язково залишалося повітряний простір.
Помістити в нагріту до 150С духовку на півгодини.
Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти, Короп

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Суп з ковбасками та овочами
Пишний м'ятний бісквіт
Fougasse - або що таке фугас?
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: