Головна » Статті » Рецепти

Спагетті з телятиною і грибами
Спагетті - чудова основа, щоб фантазувати і придумувати соуси з усього, що знайдеться дома.Необходимые продукти: 500 г спагетті , 300 р яловичини без кісток, 200 г печериць, 2 моркви, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, 2 стебла селери, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 г твердого сиру, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком.
Приготування: у сотейнику нагріти по 1 ст. ложці оливкової і вершкового масла і смажити дрібно порізану цибулю і терту моркву крупно. Додати м'ясо, нарізане дуже маленькими кубиками і порізані тонкими пластинками гриби.
Обсмажити і накрити кришкою, тушкувати хвилин 15, періодично заважати.
Селеру і часник подрібнити, додати в сотейник, налити 2 склянки окропу, посолити і поперчити. Шлях нудитися ще хвилин 10.
Спагеті відварити в підсоленій воді по інструкції, не переварювати. Воду злити, додати олію, перемішати.
Викласти на тарілки, полити соусом, посипати натертим на дрібній тертці сиром.
Просмотров: 454
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, спагетті

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з томатами і рибою
Салат "Крабик" (рецепт)
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Морквяний торт з сушеної журавлини
Пиріг з горіхами
Тости з овочами і пастою авокадо
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: