Спагетті - чудова основа, щоб фантазувати і придумувати соуси з усього, що знайдеться дома.Необходимые продукти: 500 г спагетті , 300 р яловичини без кісток, 200 г печериць, 2 моркви, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, 2 стебла селери, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 г твердого сиру, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Приготування: у сотейнику нагріти по 1 ст. ложці оливкової і вершкового масла і смажити дрібно порізану цибулю і терту моркву крупно. Додати м'ясо, нарізане дуже маленькими кубиками і порізані тонкими пластинками гриби. Обсмажити і накрити кришкою, тушкувати хвилин 15, періодично заважати. Селеру і часник подрібнити, додати в сотейник, налити 2 склянки окропу, посолити і поперчити. Шлях нудитися ще хвилин 10. Спагеті відварити в підсоленій воді по інструкції, не переварювати. Воду злити, додати олію, перемішати. Викласти на тарілки, полити соусом, посипати натертим на дрібній тертці сиром.
|