Головна » Статті » Рецепти

Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Досить незвичайний рецепт цукерок-трюфелів з білого шоколаду, причому незвичайний він саме присутністю у складі ласощі сушених абрикосів, а також шафрану, який додасть конфеткам характерний жовтуватий колір. Цукерки виходять гарними на вигляд і крім цього дивовижно смачними!

Необхідні інгредієнти для приготування таких трюфелів: 150 г білого шоколаду (шоколад бажано вибрати відмінної якості), 30 грамів свіжих вершків середньої жирності, 30 грамів вершкового масла, 30 г цукрової пудри, один яєчний жовток, 30 грамів кураги (сушених абрикосів), порошок шафрану для кольору, а також какао-порошок і цукрова пудра для оформлення цукерок.

Курагу слід дрібно нарізати. Білий шоколад трохи подрібнити (поламати на невеликі шматочки) і розтопити на паровій бані, потім додати до шоколаду дрібно порізане вершкове масло, влити вершки і всипати шафран і всю масу перемішати до повної однорідності. Додати в масу збитий яєчний жовток, а потім цукрову пудру і подрібнену курагу, знову все перемішати і прибрати в холодильник на ніч, закривши посудину харчовою плівкою.
Із застиглої трохи маси сформувати маленькі кульки-цукерки, які по черзі обвалювати в какао і пудру, скласти на блюдо і охолодити в холодильнику перед подачею.
Просмотров: 586
Категория: Рецепти |
| Теги: шафрану, шоколаду

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Торт "Прага"
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Шинка, запечена з ананасами
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: