Головна » Статті » Рецепти

Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Досить незвичайний рецепт цукерок-трюфелів з білого шоколаду, причому незвичайний він саме присутністю у складі ласощі сушених абрикосів, а також шафрану, який додасть конфеткам характерний жовтуватий колір. Цукерки виходять гарними на вигляд і крім цього дивовижно смачними!

Необхідні інгредієнти для приготування таких трюфелів: 150 г білого шоколаду (шоколад бажано вибрати відмінної якості), 30 грамів свіжих вершків середньої жирності, 30 грамів вершкового масла, 30 г цукрової пудри, один яєчний жовток, 30 грамів кураги (сушених абрикосів), порошок шафрану для кольору, а також какао-порошок і цукрова пудра для оформлення цукерок.

Курагу слід дрібно нарізати. Білий шоколад трохи подрібнити (поламати на невеликі шматочки) і розтопити на паровій бані, потім додати до шоколаду дрібно порізане вершкове масло, влити вершки і всипати шафран і всю масу перемішати до повної однорідності. Додати в масу збитий яєчний жовток, а потім цукрову пудру і подрібнену курагу, знову все перемішати і прибрати в холодильник на ніч, закривши посудину харчовою плівкою.
Із застиглої трохи маси сформувати маленькі кульки-цукерки, які по черзі обвалювати в какао і пудру, скласти на блюдо і охолодити в холодильнику перед подачею.
Просмотров: 764
Категория: Рецепти |
| Теги: шафрану, шоколаду

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з яблуками
Пиріг з капустою і яйцем
Свинина по-китайськи
Райдужні меренги
Святковий торт "Смородинка"
Рулет з макової начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: