Головна » Статті » Рецепти |
Секрети приготування смачного омлету
Це одна з найпоширеніших на сьогоднішній день страву, а історія його веде нас до Франції 19 століття. Кожен поважаючий себе французький кухар, знає не менше семи рецептів приготування омлету. Але нам не треба сім, ми зробимо дуже смачний, так би мовити, справжній французький омлет. •Всі фахівці стверджують, що головне в приготуванні це сковорідка. Вона повинна бути масивно і мати товсте дно. •Молоко звичайно смачно-корисно, але не по-французьки. Вони не додають жодного молока, вершків або сметани в свою страву. Омлет робиться взагалі без добавок, а начинка акуратно загортається всередину або кладеться зверху. •І,так як перший омлет був взагалі солодким, то за начинку можна не переживати. Головне унікальність, оригінальність, приготування її в окремому посуді. Інгредієнти на 1 порцію: 3 яйця; 1 цибулина; 150 гр шинки; 150 гр твердого сиру; 2 помідори; 4 столових ложки вершкового масла; Трохи зелені. Приготування: Спочатку робимо начинку. На розігріту сковорідку, 1 столову ложку вершкового масла, дрібно порізану цибулину. Підсмажуємо. Коли цибуля підрум'яниться додаємо шинку. Паралельно, ретельно (!) збиваємо яйця. На іншій сковорідці розтопити вершкове масло, і відразу туди додамо щіпку солі. Перемішуємо і вливаємо омлет. (Щоб яйця не пригорали, сковорідку тримайте над плитою в лівій руці і повертайте трохи набік.) Зараз можна поперчити нашу страву. Тільки у нас схопився омлет на дні, ми ставимо сковороду в розігріту духовку і тримаємо майже до готовності. Готову начинку і порізані помідори, ми викладаємо зверху на омлет і ставимо на пару хвилин в духовку. Потім посипаємо порізаною зеленню і тертим твердим сиром і знову в духовку до повної готовності. | |
Просмотров: 656 Категория: Рецепти |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |