У листковий салат, крім ананасів і маслин, входять також варена курка і сир. Тому страва виходить ситним, з гармонійним поєднанням солодкуватого присмаку ананасів і пікантною нотки маслин. Кількість майонезу регулювати за вкусу.Необходимые продукти: 2 курячих філе, 250 гр маринованих печериць, порізаних пластинками, 250 гр консервованих ананасів, порізаних кубиками, 200 гр твердого сиру, склянку маслин без кісточок, пучок кропу, майонез, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: філе занурити в солоний окріп і відварити до готовності на слабкому полум'ї під кришкою. Остудити, подрібнити ножем або руками розібрати на волоконця. Сир натерти на крупній тертці. Маслини розрізати вздовж на 2-3 частини. Викласти на блюдо, промазуючи майонезом: курка, за смаком посолити і поперчити, маслини, гриби, сир, ананаси. Добре б дати салату постояти хоча б годину в холодильнику для посилення смаку. При подачі на стіл прикрасити цілими маслинами і рубаною зеленню петрушки.