Головна » Статті » Рецепти

Свинина під сирною скоринкою
Свинина, запечена в духовці під подвійним шаром, цибулі і рису, виходить дуже ніжною і соковитою. Таке смачне і ситне м'ясне блюдо краще всього подавати з овочевим гарніром - відварною картоплею, цвітною капустою або брокколі, зеленою квасолею або горщиком. Вид свинини для кращого приготування - корейка, лопаткова або задня часть.Необходимые продукти: 1 кг свинячого м'яса, 1 кг ріпчастої цибулі, пів кіло твердого сиру, сіль, чорний і червоний мелений перець, 1 столова ложка соняшникової олії.
Процес приготування: м'ясо розрізати на порційні шматки розміром приблизно з долоню. Трохи відбити молоточком. Ретельно натерти з усіх боків сумішшю солі і перцю.
Ріпчасту цибулю почистити, розрізати навпіл і нарізати тонкими півкільцями. Сир натерти на крупній тертці.
Форму для запікання змастити олією. Викласти шар м'ясо, розкласти на нього акуратно цибулю. Потім щедро посипати кожен шматок сиром.
Готувати заздалегідь нагрітій до 180С духовці 30-40 хв.
Просмотров: 602
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, приготування

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Пісний шоколадний манник
Яблучний-вишневий соложеник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: