Головна » Статті » Рецепти

Кругла хала
Дуже смачний, м'який, повітряний, злегка солодкуватий хліб! Майже коровай.
Інгредієнти:
* Борошно - 600 г
* Дріжджі (сухі) - 6 г
* Яйце (3 шт - в тісто, 1 шт - для змащування) - 4 шт
* Вода (тепла) - 100 мл
* Олія рослинна - 55 мл
* Сіль - 8 г
* Мед (з м'яким смаком і запахом, або цукор - 70 г) - 80 р
Приготування:
просіяне борошно всипати сухі дріжджі, цукор.
Потім, додати яйця, воду, рослинна олія. Трохи перемішати і додати сіль. Замісити тісто.
Скачати з тіста кулю, обмазати рослинним маслом. І поставити підходити (години на 2-3), накривши плівкою і поставити в тепле місце.
Тісто повинне збільшиться мінімум в 2 рази.
Розділити тісто на 2 рівні частини.
Розкачати з тіста прямокутники, на злегка присипаній борошном столі.
Тепер таким чином скручуємо тісто в рулет.
Рулет скачати довгим веретеном.
Скласти веретено навпіл, поклавши його на паличку і скрутити джгутом.
Теж саме зробити і з другою частиною тесту.
Укласти скорочення джгути в рознімну форму (рекомендовано було діаметром 26 см, я ж використовувала 22 см, вона просто вийшла вище) товстої головкою в центр зачіпкою та підіткнути тонкі кінці по колу.
Поставити підходити (на 1 годину). Потім обмазати збитим яйцем.
Випікаємо нашу халу в розігрітій духовці до 175 градусів 40 хвилин.
Автор: Наталія Прохорова
Просмотров: 852
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, тісто, поставити

Рекомендовані рецепти:

Голландський салат з оселедцем
Яблучний насипний пиріг
Імбирне печиво
Італійські медові пончики
Закуска "Морське чудо"
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: