Головна » Статті » Рецепти |
Кругла хала
Дуже смачний, м'який, повітряний, злегка солодкуватий хліб! Майже коровай. Інгредієнти: * Борошно - 600 г * Дріжджі (сухі) - 6 г * Яйце (3 шт - в тісто, 1 шт - для змащування) - 4 шт * Вода (тепла) - 100 мл * Олія рослинна - 55 мл * Сіль - 8 г * Мед (з м'яким смаком і запахом, або цукор - 70 г) - 80 р Приготування: просіяне борошно всипати сухі дріжджі, цукор. Потім, додати яйця, воду, рослинна олія. Трохи перемішати і додати сіль. Замісити тісто. Скачати з тіста кулю, обмазати рослинним маслом. І поставити підходити (години на 2-3), накривши плівкою і поставити в тепле місце. Тісто повинне збільшиться мінімум в 2 рази. Розділити тісто на 2 рівні частини. Розкачати з тіста прямокутники, на злегка присипаній борошном столі. Тепер таким чином скручуємо тісто в рулет. Рулет скачати довгим веретеном. Скласти веретено навпіл, поклавши його на паличку і скрутити джгутом. Теж саме зробити і з другою частиною тесту. Укласти скорочення джгути в рознімну форму (рекомендовано було діаметром 26 см, я ж використовувала 22 см, вона просто вийшла вище) товстої головкою в центр зачіпкою та підіткнути тонкі кінці по колу. Поставити підходити (на 1 годину). Потім обмазати збитим яйцем. Випікаємо нашу халу в розігрітій духовці до 175 градусів 40 хвилин. Автор: Наталія Прохорова | |
Просмотров: 1116 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |