Головна » Статті » Рецепти

Сухарики в майонезі
Відмінний спосіб прилаштувати підсохлий хліб. Хороша закуска під пиво чи просто погризти - розлітаються такі сухарики миттю, і багато їх не буває. З майонезом вони не сильно пересушується, виходять хрусткими, але не дуже твердими.

Інгредієнти: 200 грам білого хліба, дві часточки часнику, три столові ложки майонезу, чайна ложка сушеної зелені, сіль і чорний мелений перець - по половині чайної ложки. Ще можна спеції улюблені додати.

Часник пропускаємо через прес, потім перекладаємо в ступку, додаємо сіль і перець, розминаємо в кашку. Цю кашку змішуємо з майонезом і спеціями, сушеною зеленню.
Хліб ріжемо брусочками або кубиками - кому як подобається. Вмочаємо в майонезну суміш і викладаємо на змащене олією деко. Ставимо в розігріту до 150 градусів духовку, готуємо 15 хвилин. Потім вимикаємо вогонь і залишаємо сухарики в духовці підсушитися і охолонути.

Точно також можна зробити сухарики із чорного хліба, спеції до них можна додати інші. Кмин наприклад, або коріандр, а можна без них зробити, тільки з часничком. У духовці такі сухарики тримати 10 хвилин, інакше у них з'явиться неприємний присмак пригорілого хліба.
Просмотров: 686
Категория: Рецепти |
| Теги: сухарики, хліба

Рекомендовані рецепти:

Персиковий торт-суфле
Смажені пиріжки з начинкою
Шоколадно-горіхове праліне
Шоколадні пряники з начинкою
Печиво "Новорічна суміш"
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: