Головна » Статті » Рецепти

М'ясо з кокосовою стружкою
Трохи екзотики на столі - м'ясо, приготоване з ароматними корінням і спеціями, з присмаком кокоса.Необходимые продукти: півкіло м'яса без кісток (яловичина, телятина, пісна свинина), 2 зубчики часнику, корінь пастернаку, селери, петрушки, перчик чилі зелений, 200 гр кокосової стружки, 2 ст. л. соняшникової олії, соєвого соусу і цукру, по 1/2 чай. л. кмину, куркуми, чорного, гострого червоного перцю, насіння гірчиці
Процес приготування:
М'ясо промити і обсушити паперовим рушником, порізати на скибочки в 1 см завтовшки.
Все коріння і часник порізати тонкими пластинками, чилі - кільцями. Обсмажити в глибокій сковороді в розпеченому маслі. Посипати кмином, гірчицею, куркумою, червоним і чорним перцем, цукром, полити соєвим соусом, все змішати.
Накрити і потримати під кришкою 5 хвилин.
Додати м'ясо, знову перемішати, смажити 10 хв.
Присипати кокосовою стружкою, рівномірно розподіливши по об'єму м'яса.
Томити на слабкому вогні ще 10 хв.

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: м'ясо, м'яса

Рекомендовані рецепти:

Сирні вафлі
Шашлик на маївку з свинини
Печиво горіхове
Смажене морозиво
Смажені пиріжки з начинкою
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: