Головна » Статті » Рецепти |
М'ясо з кокосовою стружкою
Трохи екзотики на столі - м'ясо, приготоване з ароматними корінням і спеціями, з присмаком кокоса.Необходимые продукти: півкіло м'яса без кісток (яловичина, телятина, пісна свинина), 2 зубчики часнику, корінь пастернаку, селери, петрушки, перчик чилі зелений, 200 гр кокосової стружки, 2 ст. л. соняшникової олії, соєвого соусу і цукру, по 1/2 чай. л. кмину, куркуми, чорного, гострого червоного перцю, насіння гірчиці Процес приготування: М'ясо промити і обсушити паперовим рушником, порізати на скибочки в 1 см завтовшки. Все коріння і часник порізати тонкими пластинками, чилі - кільцями. Обсмажити в глибокій сковороді в розпеченому маслі. Посипати кмином, гірчицею, куркумою, червоним і чорним перцем, цукром, полити соєвим соусом, все змішати. Накрити і потримати під кришкою 5 хвилин. Додати м'ясо, знову перемішати, смажити 10 хв. Присипати кокосовою стружкою, рівномірно розподіливши по об'єму м'яса. Томити на слабкому вогні ще 10 хв. | |
Просмотров: 652 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |