Головна » Статті » Рецепти

Готуємо сушіння
Інгредієнти
* Борошно (приблизно) - 170 г
* Яйце - 1 шт
* Масло вершкове - 5 г
* Сіль
* Вода - 50 мл
* Мак (для обсипання)
Приготування
Просіяти борошно із сіллю в миску. Зробити в середині поглиблення, додати яйця, воду і масло.
Замісити круте тісто (як на локшину).
Розділити навпіл і розкачати тісто палять (при допомоги долонь) завтовшки приблизно в мізинець, нарізати на рівні шматочки, з яких з'єднати колечка.
Сушіння варити в підсоленій киплячій воді до тих пір, поки вони не спливуть.
Після цього покласти їх в мак.
Викласти на пергамент і випікати при 230 С протягом 20-30 хвилин.
Приємного апетиту!
Автор: Иррез
Просмотров: 935
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, масло, Мак

Рекомендовані рецепти:

Запіканка з гарбуза і сиру
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Салат з оселедцем (рецепт)
Оселедець у східному стилі
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: