Морква буде ще корисніше, якщо нею, буквально, нашпигувати улюблені тюфтельки. Смачно! Особливо, якщо подати тефтелі з зеленим салатом і свіжими овощами.Необходимые продукти: 500 гр фаршу (яловичина+свинина), 3 морквини, 1 цибулина, півсклянки томатної пасти, 2 столові ложки пшеничного борошна, 3 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: Цибулю і моркву натерти на тертці, змішати з фаршем, посолити і поперчити. Сформувати тефтелі завбільшки з волоський горіх. Злегка приплюснути, обваляти в борошні і не до повної готовності обсмажити в розігрітій олії. Перекласти в глибокий сотейник. А в сковороді, де вони смажилися, приготувати густий соус. Вилити на неї склянку окропу, скип'ятити, додати томатну пасту. Розвести в півсклянки холодної води борошно і додати до соусу, перемішуючи. Проварити кілька хвилин до загустіння. Трохи посолити і поперчити. Залити тефтелі соусом, тушкувати під кришкою 20 хвилин.
|