Головна » Статті » Рецепти

Тефтелі морквяно-м'ясні
Морква буде ще корисніше, якщо нею, буквально, нашпигувати улюблені тюфтельки. Смачно! Особливо, якщо подати тефтелі з зеленим салатом і свіжими овощами.Необходимые продукти: 500 гр фаршу (яловичина+свинина), 3 морквини, 1 цибулина,
півсклянки томатної пасти, 2 столові ложки пшеничного борошна, 3 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування: Цибулю і моркву натерти на тертці, змішати з фаршем, посолити і поперчити.
Сформувати тефтелі завбільшки з волоський горіх. Злегка приплюснути, обваляти в борошні і не до повної готовності обсмажити в розігрітій олії.
Перекласти в глибокий сотейник.
А в сковороді, де вони смажилися, приготувати густий соус. Вилити на неї склянку окропу, скип'ятити, додати томатну пасту. Розвести в півсклянки холодної води борошно і додати до соусу, перемішуючи. Проварити кілька хвилин до загустіння. Трохи посолити і поперчити.
Залити тефтелі соусом, тушкувати під кришкою 20 хвилин.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: тефтелі, олії

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Перемячи з м'ясом
Три рецепти хачапурі
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Горіхові рогалики
Прісне тісто листкове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: