Головна » Статті » Рецепти

Чанахи: рагу по-грузинськи
Чанахи - страва грузинської кухні, це баранина, приготовлена в духовці з овочами. Можна порівняти з рагу або гуляшем. Дуже смачно!Необхідні продукти: 500 г жирної баранини, 3 репчатых великих цибулини, 4 великих картоплини, 7 стиглих помідорів, 5 невеликих баклажанів, склянку томатного соку, 2 столові ложки рослинної олії, пучок базиліка, кінзи, петрушки, червоний і чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: баклажани надрізати вздовж до середини, посолити, покласти під гніт на півгодини, промити від виділилася гіркоти. Подрібнити зелень і закласти всередину баклажан. Так їх і залишити.
Баранину нарізати на невеликі шматки, картоплю порізати брусочками, цибулю - півкільцями. Помідори обшпарити і зняти шкірку, розрізати навпіл.
В горщик або інший посуд з товстим дном, яку можна помістити в духовку, укласти шарами, між якими солити і перчити: м'ясо, картоплю, цибулю, помідори і баклажани. Залити олією і томатним соком.
Щільно закрити кришкою і тушкувати в нагрітій до 180С духовці мінімум 1 годину.
Просмотров: 761
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Торт "Ласун"
Сирно-овочева паста
Манник з сиром
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Салат з авокадо і бекону
М'ясна запіканка з яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: