Головна » Статті » Рецепти |
Оладки з сиром і яблуками
Такі оладки найвдаліше виходять з дріжджового тіста. Яблука краще брати кислих сортів - вони не так розм'якшуються під час приготування. Інгредієнти: дві склянки молока, 25 г дріжджів, столова ложка цукру, три склянки борошна, два яйця, половина чайної ложки солі, дві столові ложки рослинного масла в тісто + рослинна олія для смаження. Для начинки: 500 грам сиру, два - три яблука, одне - два яйця. Дріжджі розтерти з цукром, влити тепле молоко, розмішати. Всипати просіяне борошно, розмішати щоб не було грудочок. Додати яйця, сіль і масло. Для начинки сир розтерти з яйцями і ложкою цукру. Яблука очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і обваляти в борошні. З'єднати тісто з сирною сумішшю, розмішати до отримання однорідної маси. Всипати нарізані яблука, розмішати, рівномірно розподіляючи їх у тесті. Каструлю з тістом накрити, поставити в тепле місце для підйому. Тісто має збільшитися в об'ємі в два - три рази. Після того, як воно буде готове, тісто не перемішувати! Налити в чашку холодної води, опустити столову ложку. У сковорідку налити олію, добре розігріти, зменшити вогонь до середнього. Занурюючи ложку в холодну воду, набирати тісто і викладати його в масло. На один оладок йде столова ложка тесту. Смажити оладки як зазвичай - на середньому вогні з двох боків до рум'яного кольору. Подавати готові оладки з медом, сметаною або варенням. | |
Просмотров: 641 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |