Головна » Статті » Рецепти

Оладки з сиром і яблуками
Такі оладки найвдаліше виходять з дріжджового тіста. Яблука краще брати кислих сортів - вони не так розм'якшуються під час приготування.
Інгредієнти: дві склянки молока, 25 г дріжджів, столова ложка цукру, три склянки борошна, два яйця, половина чайної ложки солі, дві столові ложки рослинного масла в тісто + рослинна олія для смаження.
Для начинки: 500 грам сиру, два - три яблука, одне - два яйця.

Дріжджі розтерти з цукром, влити тепле молоко, розмішати. Всипати просіяне борошно, розмішати щоб не було грудочок. Додати яйця, сіль і масло.
Для начинки сир розтерти з яйцями і ложкою цукру. Яблука очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і обваляти в борошні.

З'єднати тісто з сирною сумішшю, розмішати до отримання однорідної маси. Всипати нарізані яблука, розмішати, рівномірно розподіляючи їх у тесті. Каструлю з тістом накрити, поставити в тепле місце для підйому. Тісто має збільшитися в об'ємі в два - три рази. Після того, як воно буде готове, тісто не перемішувати!
Налити в чашку холодної води, опустити столову ложку.

У сковорідку налити олію, добре розігріти, зменшити вогонь до середнього. Занурюючи ложку в холодну воду, набирати тісто і викладати його в масло. На один оладок йде столова ложка тесту. Смажити оладки як зазвичай - на середньому вогні з двох боків до рум'яного кольору. Подавати готові оладки з медом, сметаною або варенням.
Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, яблука

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Смачні пончики
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Паштет по-східному
Трикутники з грибами
Листкові трубочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: