Головна » Статті » Рецепти |
Пряна медова курочка
Курка - ідеальний об'єкт для кулінарних експериментів. Курятина має досить нейтральний смак, що дозволяє облагороджувати її різними пряними добавками і специями.Необходимые продукти: 8 стегенець, 10 картоплин, 2 цибулини, 6 зубчиків часнику, склянка рідкого меду, за смаком: сіль, каррі, мелені паприка і чорний перець. Процес приготування: Заздалегідь в мундирі, відварити до підлозі готовності картоплю. З'єднати мед, сіль, паприку, перець і каррі, залити половиною склянки окропу. Добре розмішати. глибоку форму для запікання викласти стегенця, з боків рівномірно розкласти картоплю в шкірці. Посипати цибулею, нарізаною півкільцями і подрібненим часником. Полити курочку приготованим соусом Посолити картоплю. Накривши фольгою, поставити в нагріту до 180 ° с духовку на 40 хв. Потім зняти фольгу, змастити картоплю олією. Стегенця полити виділилася рідиною. І повернути в духовку ще на 20 хвилин для утворення рум'яної скоринки. | |
Просмотров: 668 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |