Головна » Статті » Рецепти

Пряна медова курочка
Курка - ідеальний об'єкт для кулінарних експериментів. Курятина має досить нейтральний смак, що дозволяє облагороджувати її різними пряними добавками і специями.Необходимые продукти: 8 стегенець, 10 картоплин, 2 цибулини, 6 зубчиків часнику, склянка рідкого меду, за смаком: сіль, каррі, мелені паприка і чорний перець.
Процес приготування: Заздалегідь в мундирі, відварити до підлозі готовності картоплю.
З'єднати мед, сіль, паприку, перець і каррі, залити половиною склянки окропу. Добре розмішати.
глибоку форму для запікання викласти стегенця, з боків рівномірно розкласти картоплю в шкірці.
Посипати цибулею, нарізаною півкільцями і подрібненим часником.
Полити курочку приготованим соусом
Посолити картоплю.
Накривши фольгою, поставити в нагріту до 180 ° с духовку на 40 хв.
Потім зняти фольгу, змастити картоплю олією. Стегенця полити виділилася рідиною.
І повернути в духовку ще на 20 хвилин для утворення рум'яної скоринки.
Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: каррі, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Рулет з яблуками
Три рецепти хачапурі
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Чізкейк з літніми ягодами
Прісне тісто листкове
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: