Головна » Статті » Рецепти

Салат "Салют"
Просто приголомшливо смачний святковий салат, який безумовно здатний сподобатися всім вашим гостям, а також домашнім, так і зовнішній вигляд страви теж виходить дуже-дуже ошатним і красивим!

Список необхідних для приготування продуктів: одна малосольна оселедець, 100 грамів печериць, одна головка ріпчастої цибулі, 150 грамів крабових паличок, одна буряк середнього розміру, два курячих яйця, майонез, рослинна олія для смаження, а крім цього невелика кількість червоної і чорної ікри для оформлення салату (її цілком можна замінити більш дешевої білкової ікрою).

Оселедець потрібно обробити, звільнити від кісточок і вийшло філе нарізати невеликими шматочками. Курячі яйця потрібно зварити круто і натерти на середній терці. Буряк відварити в шкірці до готовності, а потім почистити і також натерти. Ріпчасту цибулю та гриби подрібнити і обсмажити на олії до легкої рум'яного кольору. Крабові палички порізати маленькими кубиками.
Далі салат викладається на блюдо шарами у такому порядку: шар оселедця, суміш смажених грибів і цибулі, натерті яйця, кубики крабових паличок та натертий буряк. При цьому кожен шар промащувати трохи майонезом, а верх салату змастити більш рясно і прикрасити червоною і чорною ікрою. Готовий салат прибрати на годину в холодильник.
Просмотров: 798
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Мексиканський шоколадний пиріг
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Домашні 'Рафаелло'
Рублене тісто
Манник
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: