Необхідні продукти для приготування: чотири тушки кальмарів, 300 г печериць, шість яєць, 150 г твердого сиру, один пучок зелені кропу, трохи рослинної олії, мелений чорний перець і сіль. Печериці слід вимити і порізати на невеликі пластиночки. Твердий сир потрібно натерти на крупній тертці. Кріп потрібно подрібнити. У сковороді розігріти рослинне масло і на ньому злегка обсмажити гриби протягом близько п'яти хвилин, після чого вбити до печерицям яйця, посипати все сіллю і чорним перцем і смажити близько трьох хвилин перемішуючи яйця і гриби. Потім додати в сковорідку зелень і натертий сир і знову добре перемішати масу. Попередньо очищені тушки кальмарів необхідно наповнити отриманою сумішшю печериць і яєць, а після скріпити їх за допомогою зубочисток, змастити злегка зовні маслом і викласти у форму або на деко). Готувати це блюдо слід в розігрітій духовці (200 градусів) протягом приблизно 20-25 хвилин. Подавати страву можна і в гарячому, і в холодному вигляді, порізавши фаршировані кальмари на шматочки.