Паніровка може досить сильно змінити смак страви, додавши нові нотки, особливо, якщо гармонує з основним продуктом.Необходимые продукти: півкілограма курячого філе, стакан мигдалю, 2 яйця, 2 столові ложки борошна, столова ложка меленої солодкої паприки, чверть чайної ложки солі, по чайній ложці розмеленого чорного і червоного перцю, пів чайної ложки сухої гірчиці, масло рослинне для смаження. Процес приготування: курятину порізати смужками. Мигдаль бланшувати 5 хв в окропі, потім занурити в холодну воду, обсушити, зняти шкірку, підсушити в духовці при помішуванні і в кавомолці подрібнити в крихту. Змішати мигдаль з борошном, сіллю, паприкою, перцем, гірчицею. Насипати в плоску тарілку. Збити яйця віночком. Нарізане філе вмочити в яйця, щільно обваляти в посипання, повторити процедуру ще раз для закріплення, смажити в розпеченому маслі з усіх боків хвилин 10-15. Готовність перевіряти, протикаючи виделкою, щоб виділявся прозорий сік. Подавати з овочами.
|