Головна » Статті » Рецепти

Філе курки в мигдальній крихті
Паніровка може досить сильно змінити смак страви, додавши нові нотки, особливо, якщо гармонує з основним продуктом.Необходимые продукти: півкілограма курячого філе, стакан мигдалю, 2 яйця, 2 столові ложки борошна, столова ложка меленої солодкої паприки, чверть чайної ложки солі, по чайній ложці розмеленого чорного і червоного перцю, пів чайної ложки сухої гірчиці, масло рослинне для смаження.
Процес приготування: курятину порізати смужками.
Мигдаль бланшувати 5 хв в окропі, потім занурити в холодну воду, обсушити, зняти шкірку, підсушити в духовці при помішуванні і в кавомолці подрібнити в крихту.
Змішати мигдаль з борошном, сіллю, паприкою, перцем, гірчицею. Насипати в плоску тарілку. Збити яйця віночком.
Нарізане філе вмочити в яйця, щільно обваляти в посипання, повторити процедуру ще раз для закріплення, смажити в розпеченому маслі з усіх боків хвилин 10-15.
Готовність перевіряти, протикаючи виделкою, щоб виділявся прозорий сік.
Подавати з овочами.

Просмотров: 602
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, філе

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Сирні кекси з кропом і кмином
Овочі, запечені з прянощами і медом
Печиво з лимоном і маком
Шинка, запечена з ананасами
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: