Головна » Статті » Рецепти |
Апельсинові мафіни
Ингредиенты1 апельсин150 р сахара2 ч.л. ванільного сахара150 г вершкового масла або маргарина3 яйца2 ч.л. розпушувача (або 1 ч. л. соди)200-250 г борошна Рецепт приготування З зняти цедру апельсина (за допомогою спеціального ножа, або натерти на терці). Вичавити сік апельсина (повинно вийти близько 50-70 мл). Масло розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати яйця, перемішати. Додати сік і цедру апельсина, перемішати. Додати борошно, розпушувач, замісити не круте тісто. Викласти тісто в змазані рослинним або вершковим маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.Выпекать протягом 20-25 хвилин. Приємного апетиту! Приготувала Скрипкіна Анастасія | |
Просмотров: 844 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |