Головна » Статті » Рецепти

Апельсинові мафіни
Ингредиенты1 апельсин150 р сахара2 ч.л. ванільного сахара150 г вершкового масла або маргарина3 яйца2 ч.л. розпушувача (або 1 ч. л. соди)200-250 г борошна
Рецепт приготування
З зняти цедру апельсина (за допомогою спеціального ножа, або натерти на терці).
Вичавити сік апельсина (повинно вийти близько 50-70 мл).
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Додати яйця, перемішати.
Додати сік і цедру апельсина, перемішати.
Додати борошно, розпушувач, замісити не круте тісто.
Викласти тісто в змазані рослинним або вершковим маслом формочки (формочки заповнювати на 2/3).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.Выпекать протягом 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Приготувала Скрипкіна Анастасія
Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Апельсина

Рекомендовані рецепти:

Овочі, запечені з прянощами і медом
Сорбе з чорної смородини
Шоколадне печиво з кракелюром
Яблучний штрудель з-австрийски
Samosa - індійські пиріжки
Апельсинові квадратики
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: