Люблю купувати готові довгі листи лаваша, в якості ідеальної основи, щоб зробити рулет. А начинка може бути будь - м'ясо, риба, овочі. А можна використовувати для простору всередині і яєчний наповнювач, у вигляді омлету. При бажанні, додати до яєць все, що подобається і є в холодильнику, в "засіках батьківщини" - гриби, шинку, сир!Необхідні продукти: 1 тонкий лист лаваша, 4 яйця, 2 помідори, по жмені свіжої зелені петрушки, кропу і кінзи, 1 столова ложка соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: Яйця збити. Додати до них помідори, нарізані маленькими шматочками. Посолити і поперчити. В сковороді добре розігріти масло і вилити збиту яєчно-помідорну суміш. Закрити кришкою, готувати, як омлет "схопиться" знизу, перевернути, і підсмажити з іншого боку. Витягнути, нарізати смужками. Лавашный лист розрізати на 2 частини. Викласти омлет, щедро посипати січеною зеленню і згорнути рулетиками.
|