Головна » Статті » Рецепти

Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 1 кг
Дріжджі (свіжі) - 50 г
Сіль - 15 г
Цукор - 20 г
Маргарин - 20 г
Вода - 750 мл
Рецепт:
В оригінальному рецепті пропонується змішати всі продукти, місити тісто протягом 20 хвилин і 1,5-2 години вибражівать.
Я ж поділила всі інгредієнти навпіл і довірила заміс тіста хлібопічці моделі. Тісто виходило трохи жидковатым, тому в процесі я додала ще борошна.
З цієї половинному порції у мене вийшло 16 кульок вагою приблизно по 50 г.
Зверху робимо надрізи і ставимо на сходження в тепле место.У мене таке місце знайшлося лише в духовці. Я встановила регулятор температури приблизно на 30 град. і поставила в неї свої булочки.
Коли булочки підійшли, я витягла деко з духовки і швидко гарячі її до 180 градусів.
Випікати, як зазначено в ГОСТовском рецепті, слід 13-19 хвилин з парою. Можливо, це означає, що в духовку потрібно поставити ємність з водою. Я ж просто добре оббризкала водою стінки.
Напевно, тому скоринки у моїх булочок вийшли не м'які, а хрусткі. Але мені так навіть більше подобається.
І ось вони - спогади дитинства і юності!Розрізати її навпіл, намазати маслом, покласти шматочок сиру і... що ще потрібно для щастя!
lena_martynova
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки

Рекомендовані рецепти:

Бісквітний торт на день народження
Салат з манго і помідорів
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Сирний крем з бананами і фініками
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: