Головна » Статті » Рецепти |
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Інгредієнти: Борошно пшеничне - 1 кг Дріжджі (свіжі) - 50 г Сіль - 15 г Цукор - 20 г Маргарин - 20 г Вода - 750 мл Рецепт: В оригінальному рецепті пропонується змішати всі продукти, місити тісто протягом 20 хвилин і 1,5-2 години вибражівать. Я ж поділила всі інгредієнти навпіл і довірила заміс тіста хлібопічці моделі. Тісто виходило трохи жидковатым, тому в процесі я додала ще борошна. З цієї половинному порції у мене вийшло 16 кульок вагою приблизно по 50 г. Зверху робимо надрізи і ставимо на сходження в тепле место.У мене таке місце знайшлося лише в духовці. Я встановила регулятор температури приблизно на 30 град. і поставила в неї свої булочки. Коли булочки підійшли, я витягла деко з духовки і швидко гарячі її до 180 градусів. Випікати, як зазначено в ГОСТовском рецепті, слід 13-19 хвилин з парою. Можливо, це означає, що в духовку потрібно поставити ємність з водою. Я ж просто добре оббризкала водою стінки. Напевно, тому скоринки у моїх булочок вийшли не м'які, а хрусткі. Але мені так навіть більше подобається. І ось вони - спогади дитинства і юності!Розрізати її навпіл, намазати маслом, покласти шматочок сиру і... що ще потрібно для щастя! lena_martynova | |
Просмотров: 863 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |