Головна » Статті » Рецепти |
Слойки з яблуками
Тут все дуже просто. Купуєте листкове тісто - дріжджове або бездріжджове, робите начинку з яблук - і виходять рум'яні, апетитні слойки. Начинку для них можна придумати будь-яку, не тільки з яблук. Інгредієнти: Упаковка листкового тіста (500 грам) Три - чотири яблука Жменю родзинок Цукор і кориця за смаком Дві столові ложки мелених горіхів Одне яйце Тісто потрібно заздалегідь дістати з морозилки, розморозити при кімнатній температурі. Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Горіхи злегка підсушити в духовці і потовкти у ступці або подрібнити в блендері. Ізюм залити окропом або розпарити на водяній бані, потім обсушити. Змішати яблука з родзинками, цукром, корицею і горіхами. Тісто нарізати квадратиками, кожен розкачати. На одну сторону викласти начинку з яблук і родзинок. Краї змастити збитим яйцем і з'єднати. Змастити слойки яйцем, викласти на деко. Випікати при температурі 180 градусів до рум'яного кольору. По часу приблизно 20 хвилин, але потрібно орієнтуватися на свою духовку. | |
Просмотров: 1064 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |