Головна » Статті » Рецепти

Слойки з яблуками
Тут все дуже просто. Купуєте листкове тісто - дріжджове або бездріжджове, робите начинку з яблук - і виходять рум'яні, апетитні слойки. Начинку для них можна придумати будь-яку, не тільки з яблук.
Інгредієнти:

Упаковка листкового тіста (500 грам)
Три - чотири яблука
Жменю родзинок
Цукор і кориця за смаком
Дві столові ложки мелених горіхів
Одне яйце

Тісто потрібно заздалегідь дістати з морозилки, розморозити при кімнатній температурі.
Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Горіхи злегка підсушити в духовці і потовкти у ступці або подрібнити в блендері. Ізюм залити окропом або розпарити на водяній бані, потім обсушити. Змішати яблука з родзинками, цукром, корицею і горіхами.
Тісто нарізати квадратиками, кожен розкачати. На одну сторону викласти начинку з яблук і родзинок. Краї змастити збитим яйцем і з'єднати. Змастити слойки яйцем, викласти на деко. Випікати при температурі 180 градусів до рум'яного кольору. По часу приблизно 20 хвилин, але потрібно орієнтуватися на свою духовку.
Просмотров: 995
Категория: Рецепти |
| Теги: слойки, яблук

Рекомендовані рецепти:

Прісна корж зі шпинатом
Закусочні рибні кульки
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Суп-пюре з петрушки з грибами
Ажурні млинці (рецепт)
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: