На подив швидкий і простий у приготуванні салат з креветок по-креольські з незвичайною заправкою перш за все, припаде до смаку всім любителям і шанувальникам страв з морепродуктів, а також багатьом іншим, адже страва це дивно легкий і дуже приємний на смак. Необхідні інгредієнти для приготування шести порцій такого салатику: один кілограм варених і вже очищених креветок середнього розміру, по одній штучці великих болгарських перців червоного і жовтого кольору, три столових ложки каперсів, одна чайна ложка дрібно нарубаного часнику, одна чайна ложка гірчиці в порошку, дві столові ложки яблучного оцту, половинка чайної ложки куркуми, щіпка кайенского перцю, два курячих яйця, півтори склянки кукурудзяного масла, листочки кінзи, сіль за смаком.
Спочатку готується салатна заправка - в чаші блендера слід змішати до однорідності сирі курячі яйця, порошок гірчиці, яблучний оцет, куркума, часник, перець і сіль, а потім потроху додати кукурудзяне масло і збивати до густоти. Болгарські перці вимити, почистити і порізати невеликими кубиками, після чого змішати перець з креветками і каперсами і заправити підготовленим соусом. Готовий салат прикрасити подрібненими листочками кінзи.