Головна » Статті » Рецепти |
Руляда курино-свиняча
![]() Процес приготування: Тушку курки вимити й обсушити. Распластать на столі і ножем акуратно зрізати м'якоть, не пошкоджуючи шкіру. Де крила і ноги - вирізати кістки. Курятину трохи відбити, натерти подрібненим часником, посолити і поперчити. Свинину теж зробити у вигляді рівного пласта оббивний молотком. Натерти сумішшю солі, перцю і часнику. Окремо збити білки і жовтки і насмажити млинців. На розстелену фольгу розкласти курячу шкіру, на неї - підготовлене куряче м'ясо, потім свинину, білкові і желтковые млинці. Згорнути в рулет тугіше. Упакувати у фольгу, покласти в глибоку форму для запікання і помістити в нагріту духовку. Готувати 2 години. В кінці розкрити, щоб присмажилося зверху. Подавати руляду, нарізаючи на скибочки, прикрасити кропом. | |
Просмотров: 560 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |