Головна » Статті » Рецепти

Руляда курино-свиняча
Руляда - це рулет з різноманітною м'ясної та овочевою начинкою, але обов'язково загорнутий в курячу шкіру. Необхідні продукти: ціла велика курка, 500-600 гр свинячого м'яса, 5 яєць, 4 зубчики часнику, олія для смаження, сіль, чорний і червоний перець за смаком.
Процес приготування: Тушку курки вимити й обсушити. Распластать на столі і ножем акуратно зрізати м'якоть, не пошкоджуючи шкіру. Де крила і ноги - вирізати кістки.
Курятину трохи відбити, натерти подрібненим часником, посолити і поперчити.
Свинину теж зробити у вигляді рівного пласта оббивний молотком. Натерти сумішшю солі, перцю і часнику.
Окремо збити білки і жовтки і насмажити млинців.
На розстелену фольгу розкласти курячу шкіру, на неї - підготовлене куряче м'ясо, потім свинину, білкові і желтковые млинці.
Згорнути в рулет тугіше.
Упакувати у фольгу, покласти в глибоку форму для запікання і помістити в нагріту духовку.
Готувати 2 години. В кінці розкрити, щоб присмажилося зверху.
Подавати руляду, нарізаючи на скибочки, прикрасити кропом.

Просмотров: 670
Категория: Рецепти |
| Теги: курячу, шкіру

Рекомендовані рецепти:

Рулет з червоної риби і плавленого сирка (рецепт)
Тортик "На графських руїнах"
Буженина на італійський манер
Вінегрет з оселедцем
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Фаршировані яйця
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: