Головна » Статті » Рецепти

Корейська морквина з м'ясом
Цей салат скоріше для любителів гострих смакових відчуттів. Якщо ви не любите контрастні смаки, то можливо салат не справить на вас належного враження. Але для цінителів східної кухні це безпрограшний варіант.

Інгредієнти: 400 грам м'яса, 3 великі морквини, 1 цибулина, 6 часточок часнику, дві столові ложки соєвого соусу, чайна ложка насіння кунжуту, дві столові ложки червоного винного оцту, дві столові ложки рослинної олії. Сіль за смаком.

Моркву нарізати соломкою або натерти на корейській тертці. посипати сіллю. Залишити на 20 - 30 хвилин, потім віджати, додати два зубчики подрібненого часнику. влити оцет, ще рекомендується додати глютамат натрію.
М'ясо ріжемо невеликими шматочками, обсмажуємо в маслі сім хвилин. Періодично перемішуємо. Цибулю і залишилися часточки часнику тонко ріжемо, додаємо до м'яса. Вливаємо соєвий соус і готуємо ще хвилин п'ять. Потім вливаємо склянку води, тушкуємо під кришкою близько півгодини. Змішуємо з морквою і прибираємо в холодильник на півгодини.
Салат можна подавати як самостійне блюдо або як холодну закуску.
Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Баклажани з сиром і помідорами
Печиво "Новорічна суміш"
Шоколадне печиво
Домашні 'Рафаелло'
Меренги з лимонним кремом
Мармурове тістечко
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: