Головна » Статті » Рецепти

Риба, запечена на овочевій подушці
Риба виходить ніжна і соковита. Зручно, що відразу і з гарниром.Необходимые продукти: 500 гр філе будь нежирної риби (такий, як тріска, хек, минтай, крижана, сайра, сайда), по 1 штуці болгарського перцю: червоного, зеленого, жовтого, 1 кабачок цукіні, 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, 1 лимон, 100 гр твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, майонез, щіпка мускатного горіха, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування:
Болгарський перець нарізати кільцями, моркву, цукіні і сир натерти на крупній тертці, цибулю порізати півкільцями.
Трохи обсмажити всі овочі разом у глибокій сковороді в розігрітому маслі, посолити і поперчити.
Розрівняти і з верху розкласти рибне філе, розрізане на порційні шматки.
Полити рибу лимонним соком, посипати мускатним горіхом, сіллю і перцем.
Рівномірно всі покрити шаром майонезу і щедро засипати сиром.
Поставити в заздалегідь розігріту до 180С духовку.
Запікати 30 хвилин, поки сир не розплавиться.
Просмотров: 1589
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: перець, цукіні

Рекомендовані рецепти:

Геркулесові смужки з сухофруктами
Торт "Посмішка негра"
Бутерброди з ананасом та сиром
Гулаб-джамун
Ажурні млинці (рецепт)
Шоколадний торт-бізі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: