Головна » Статті » Рецепти |
Риба, запечена на овочевій подушці
Риба виходить ніжна і соковита. Зручно, що відразу і з гарниром.Необходимые продукти: 500 гр філе будь нежирної риби (такий, як тріска, хек, минтай, крижана, сайра, сайда), по 1 штуці болгарського перцю: червоного, зеленого, жовтого, 1 кабачок цукіні, 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, 1 лимон, 100 гр твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, майонез, щіпка мускатного горіха, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Болгарський перець нарізати кільцями, моркву, цукіні і сир натерти на крупній тертці, цибулю порізати півкільцями. Трохи обсмажити всі овочі разом у глибокій сковороді в розігрітому маслі, посолити і поперчити. Розрівняти і з верху розкласти рибне філе, розрізане на порційні шматки. Полити рибу лимонним соком, посипати мускатним горіхом, сіллю і перцем. Рівномірно всі покрити шаром майонезу і щедро засипати сиром. Поставити в заздалегідь розігріту до 180С духовку. Запікати 30 хвилин, поки сир не розплавиться. | |
Просмотров: 1686 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 3 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |