Головна » Статті » Рецепти |
Рибний пиріг листковий
Подібний рибний пиріг однаково підійде для приготування і тим, хто не надто любить морочитися з готуванням і воліє швидкі і нескладні рецепти, а також і для тих хто любить готувати і намагається все робити тільки домашнє, приготоване самостійно. Для перших листкове можна купити вже готовим, другі ж можуть приготувати його заздалегідь самостійно. Продуктів для приготування даного рибного пирога знадобиться зовсім небагато, та й приготування дуже просте. Необхідні інгредієнти: упаковка готового листкового тіста (500-грамова), приблизно 500-600 грамів рибного філе (риба підійде будь-яка на ваш розсуд і смак - використовувати можна як морську, так і річкову рибу), три середнього розміру цибулини, три середніх морквини, одна-дві чайних ложки лимонного соку, один пучок зелені (петрушки або кропу, а також можна використовувати базилік), одне яйце, перець і сіль за смаком і трохи рослинного масла. Ріпчасту цибулю необхідно почистити і дрібно порізати, моркву почистити і натерти на крупну тертку, після чого овочі потрібно трошки обсмажити на рослинному маслі, додати в сковороду невелику кількість води і тушкувати, поки морква не стане м'якше. Філе риби нарізати скибочками, додати до овочів і деякий час теж протушкувати або ж злегка обсмажити рибу окремо, обвалявши в борошні. Зелень дрібно нарубати і змішати з овочами і рибою, полити все соком лимона, а також додати перець і сіль. Тісто розділити на дві частини і розкачати в довгасті прямокутники. На середину викласти у вигляді смужки суміш начинки, краї тіста злегка надрізати ножем і загорнути догори у вигляді кіски, щоб вийшов гарний пиріг. Пироги викласти на застелений деко, змастити збитим яйцем і випікати при температурі 200 градусів протягом 30-40 хвилин, перевіряючи готовність сірником. При подачі готовий пиріг можна прикрасити зеленню. | |
Просмотров: 693 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |