Даний рецепт омлету з салатом чудово підійде в якості смачного, смачного і поживного сніданку! Тоненькі добре прожарені омлетики ідеально поєднуються з овочевим салатом, заправленим сумішшю йогурту та сметани.
Інгредієнти, які будуть потрібні для приготування чотирьох порцій цієї страви: для омлетів - чотири яйця, 80 г вершкового масла, 250 г борошна, 400 мл молока, чотири столових ложки рослинного масла для смаження, сіль; для салату - чотири середніх помідора, половина качана салату, два болгарських перцю, одна цибулина, один зубок часнику, 100 грамів йогурту, дві столові ложки сметани, по одній столовій ложці меду і оцту, лимонний сік, чорний перець і сіль.
Приготувати салат з помитих, очищених і порізаних помідорів, перців і листя салату, а також подрібненої ріпчастої цибулі і часнику. Заправити салат сумішшю з йогурту, сметани, меду та оцту. Поперчити і посолити, а ще полити лимонним соком, після чого салат перемішати і відправити в холодильник приблизно на годину. Приготувати суміш для омлетів, змішавши для цього яйця з молоком і додавши борошно, попередньо розтоплене масло і сіль. Дати суміші постояти близько 60 хвилин і після цього посмажити чотири омлетика. На половину кожного омлету викласти салат і згорнути трубочкою або ж просто скласти навпіл.
|