Головна » Статті » Рецепти

Домашні 'Рафаелло'
Багато на день святого Валентина дарують своїм коханим цукерки, можна приготувати їх самостійно, додавши до інгредієнтів частинку душі і любові.
Вам знадобиться:
Згущене молоко 1 банка
Вершкове масло 200 г,
Кокосова стружка 200 г,
Мигдаль 100 г,
Вафлі 100 г,
Ванілін за смаком
Як приготувати:
Приготувати начинку. Для цього змішати масло (розм'якшене при кімнатній температурі) зі згущеним молоком. Додати ванілін.
Збити крем міксером до тих пір, поки він не стане однорідною масою, без крупинок.
Додати кокосову стружку - 100 р. Стружку можна і не додавати, тоді крем для рафаелло вийде ніжніше.
Крем повинен трохи застигнути. Для цього поставити його на кілька годин (а краще на ніч у холодильник.
Обов'язково закрити ємність з кремом плівкою, інакше він вбере сторонні запахи!
Мигдаль замочити у воді на годину, щоб зняти шкірку.
Мигдаль можна трохи обсмажити.
Вафлі подрібнити.
Коли крем застиг, сформувати цукерки у вигляді кульок, в середину вставляючи горішок мигдалю. Потім обваляти в вафельної крихти, а після кокосовій стружці.
У результаті виходять такі білі їжачки, які на вигляд нічим не відрізняються від справжніх рафаэллок.
Просмотров: 904
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, мигдаль

Рекомендовані рецепти:

Домашні чебуреки
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Фруктові цукерки
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Ватрушка "Ласун"
Сирний крем з бананами і фініками
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: