Зовсім не складний у приготуванні і разом з цим апетитний і дуже смачний закусочний тортик з начинкою з квасолі з шинкою, помідорами, яйцями і зеленню.
Продукти, необхідні для приготування: приблизно 200 грамів борошна, сім-вісім столових ложок води, вісім столових ложок оливкової олії і щіпка солі - для тесту; а також 250 г стручкової квасолі, два яйця, 100 грамів шинки, один невеликий помідор; пучок зелені петрушки, перець і сіль - для начинки.
Приготувати тісто, змішавши для цього всі необхідні інгредієнти, а потім зробити з отриманого тесту два коржа, один з яких повинен бути трохи більше іншого. Квасоля потрібно спочатку відварити до стану напівготовності, після чого порізати невеликими скибочками. Шинку і помідори порізати маленькими кубиками, зелень петрушки дрібно порубати і змішати все це з порізаної квасолею і додати два сирих яйця, добре перемішати, а також посолити і поперчити за смаком. У форму викласти більший корж таким чином, щоб вийшли бортики. На нього викласти начинку і після цього накрити другим коржем, гарненько защипив краї двох коржів. Випікати такий закусочний торт потрібно протягом 40 хвилин в гарячій духовій печі.